torsdag, oktober 20, 2005

Den lille store forskel

Not_sense_butt.png
Fik tippet i Norge denne sommer og selvom det ikke syner af meget, gør den lille dråbe UV-FLY_PAINT en kæmpe forskel. Det sker ikke sjældent at forfanget hægter i røven på rørfluens trekrog - eller treble- og dobbeltkrogen. Linen sætter sig i krogens samling til stor ærgelse og hvem-ved-hvor-mange-missede-fisk-oplevelser. Man har ikke lige har fået tjekket fluen i nattens mulm osv. Men her er tippet og DET VIRKER!

Put en lille dråbe i samlingen på fluekrogen og du sparer dig selv for mange ærgelser - og forøger dine chancer for flere fisk betydeligt. UV-FLY_PAINT er et LOON Produkt, som kun tørrer i UV lys (sollys) på ganske kort tid. Udover det lille trick, kan produktet bruges som hugindikator på forfanget ol. Nogle mener endda det er en lækker lille detalje, men om detaljen har effekt vides ikke med sikkerhed.

Alternativt kan man bruge UV-NOT-SENSE, som har flere anvendelsesmuligheder (kan udglatte skydelinesamlinger - forfangsknuder mv.) end Fly Paint, men det hægter ikke nær så godt på en krog.