mandag, august 30, 2004

FLYLAB - FISKEFLUER OG INSPIRATION

:::: RAPPALACONE


Flue bundet til Karup å på falderebet og ingen tvivl om hvad den er inspireret af...

:::: MØRRUMSBULLET - TUBE



:::: JIGGERNAUT



Har haft fluestikket fremme idag. Resultatet kan i selv se. En lille JIGGERNAUT til dels efterårets forblæste kyst med indbygget tangsnyder og "selvkroger", for bare at nævne nogle af fluens tekniske kvaliteter:) Krogen har jeg selv bøjet ud af saltvandsbestandige Mustad kroge af tvivlsom kvalitet.

Den er tiltænkt både kyst og å fiskeriet og er selvfølghelig kun en prototype. Det tunge hoved skal give den lidt "jiggende" gang som jeg tror kan give udslaget(?) Skal ihvertfald dyppes engang i Hundstrup Å. Var lige nede at kigge forleden og så en enkelt fisk på et par kilo. Men der er ingen vand og venter til FLOM.

:::: SATTELITE - NEW FLY ON THE BLOG!



[Bemærk iøvrigt at man kan ZOOME på fluen ved at højreklikke og vælge zoom ind/ud]

Endnu en flue i SPACE serien. Har ikke opgivet selvkrogningsprincippet, da det kræver en form for test som involverer fisk. Ærlig talt så er det ikke dem jeg ser flest af. Men måske lige præcis fordi de ikke har set Sattelitten glimte forbi - tæt over sandbunden eller gennem ålegræsbæltet! Jeg har fisket med synkeline ved stranden uden at fluen (jiggernauten) sætter sig - håber ikke det gælder sølvtøjet osse.